Om Verbum

Verbum ger ut Kyrkans Tidning, Sändaren och Amos och är den ledande utgivaren av teologisk litteratur. Vårt mål är att främja kyrkans röst i dagens och framtidens samhälle med hjälp av digitala och fysiska mediaprodukter av högsta kvalitet.

NYHETER FRÅN VERBUM

2014-04-09 07:35:40

Nya verbum.se

I dag lanserar Verbum AB sin nya hemsida. I och med ny varumärkesprofilering lanserar nu Verbum sin nya hemsida under domänen www.verbum.se. Verbum har arbetat tillsammans med webb och designbyrån Doberman i detta projekt och hemsidan är en del i det förändringsarbete som pågår i koncernen.

2014-03-27 15:30:14

Försoning och förvandling av Jesper Svartvik

Nu kommer Jesper Svartviks bok Försoning och förvandling. Den tar upp funderingar kring tärande tankarna kring att inte prestera tillräckligt, att inte räcka till eller duga inför andra. I dialog med såväl bibeltexter som de judiska och kristna traditionerna diskuterar Jesper Svartvik hur människor kan hantera det förflutna så att de kan börja bygga en ny framtid och en förnyad gemenskap.

2014-03-21 12:51:34

Tro – en politisk kraft

I boken Tro – en politisk kraft samlas några av Sveriges bästa skribenter för att lite mer personligt skriva om tro som politisk kraft. Några av samhällsdebattens viktigaste och svåraste frågor tas upp – vem och vad ska tolereras, troende med politiska uppdrag, mångfaldens betydelse och framför allt vad frihet till och från religion kan betyda.

Alla nyheter