Artiklar och bilder redo för publicering

Artikelbanken innehåller färdigt material till er församlingstidning

Gör våra artiklar till ditt content

Artikelbanken är till för alla församlingar som behöver innehåll till sin medlemskommunikation; både församlingstidning, sociala medier, hemsidan och broschyrer. Varje månad fyller vi den med nya artiklar och bilder,  och du kan enkelt söka fram artikelpaket på teman och nyckelord. Allt material är manuellt granskat för att artiklarna ska upprätthålla en hög standard och det är fritt att använda text och bild i tryckta och digitala kanaler.

Ert egna frilansteam

Artikelbankens redaktion består av en redaktör och flertalet journalister och fotografer. Som användare får du en uppsjö professionellt skrivna artiklar med tillhörande bilder, friköpta och redo att användas i alla kanaler, för endast 1762kr/månad inklusive moms. För den kostnaden kan du använda hur många artiklar som helst och kostnaden motsvarar drygt en timmes arbete för en frilansande journalist (rekommendationer från Journalistförbundet).

Utvalda artiklar

Familj på flykt

Den 12 februari i år kom Ivan Sovych till Sverige för att jobba som takläggare. Tolv dagar senare invaderade Ryssland hans hemland Ukraina. Kvar där fanns frun Iryna och deras femåriga dotter Victoria. Nu är familjen återförenad i Strängnäs.

Smilla går mot strömmen för klimatet

Pandemin har förstärkt trenden att unga väljer vägar utanför folkrörelserna och främst deltar i aktioner och lösa nätverk. Men Smilla Ubbe som kämpar för klimatet har valt att göra det även i etablerade föreningar.

Jag bestämmer – inte min diagnos

Här sitter vi. Mitt i 2000-talets glory. Du kan vara exakt den du vill vara- alla är okej. Samhällets officiella klimat talar om för oss att alla är sina egna och att beskrivande fack är förlegade. Samtidigt har vi strålkastarljuset på oss och avstamp från normen är inte så enkelt som det verkar.