Artiklar och bilder redo för publicering

Artikelbanken innehåller färdigt material till er församlingstidning

Gör våra artiklar till ditt content

Artikelbanken är till för alla församlingar som behöver innehåll till sin medlemskommunikation; både församlingstidning, sociala medier, hemsidan och broschyrer. Varje månad fyller vi den med nya artiklar och bilder,  och du kan enkelt söka fram artikelpaket på teman och nyckelord. Allt material är manuellt granskat för att artiklarna ska upprätthålla en hög standard och det är fritt att använda text och bild i tryckta och digitala kanaler.

Ert egna frilansteam

Artikelbankens redaktion består av en redaktör och flertalet journalister och fotografer. Som användare får du en uppsjö professionellt skrivna artiklar med tillhörande bilder, friköpta och redo att användas i alla kanaler, för endast 1762kr/månad inklusive moms. För den kostnaden kan du använda hur många artiklar som helst och kostnaden motsvarar drygt en timmes arbete för en frilansande journalist (rekommendationer från Journalistförbundet).

Utvalda artiklar

Mindful eating – mat som medicin

Mindfulness handlar om att vara medvetet närvarande – att vara här och nu. Genom att ta med den medvetenheten in i våra måltider kan vi minska både stress och risken för hjärtsjukdomar.

Jag kastar pil och ser var jag hamnar

Eric Palmqwists musik är som dagboksanteckningar. Det är halvläkta sår, besvikelse och skörhet i hans texter. Men där finns också ett ljus – en längtan efter att läka och hamna rätt.

Bläck som troshandling

Att pryda kroppen med symboler är något som gjorts i tusentals år. Och symbolerna, bilderna och konstverken säger något om bäraren. Om vem hon är, vad hon gjort och vilken religion hon tillhör.