Bibel för barn, bok och e-bok med uppläsning

Bibel för barn, bok och e-bok med uppläsning

  • 272 sidor
  • Utgiven: 2016
  • ISBN/Art.nr: 52636183

Lagom till 20-årsfirandet läste Mark Levengood och Henrik Johnsson in hela Bibel för barn. Nu kan du köpa den klassiska bibeln med ett tillägg: möjligheten att ladda hem en e-bok där du bläddrar uppslag för uppslag på dator eller läsplatta - samtidigt som du får berättelsen läst högt för dig.

Verbums Bibel för barn har delats ut i fler än en halv miljon exemplar under tjugofem år till fyraåringar, femåringar och sexåringar i församlingar runtom i Sverige. Bibel för barn har dessutom spridits i svensktalande Finland, på norskt bokmål, nynorsk, danska, finska, isländska, enaresamiska, nordsamiska, i Tyskland och på Grönland. Karin Karlberg, Inga Wernolf och Lisa Östh återberättar bibeltexterna, och Ulf Löfgren har illustrerat dem.

Klassikern Bibel för barn innehåller 65 berättelser ur Gamla testamentet och 85 ur Nya testamentet och några avsnitt med psaltarpsalmer, delar ur Bergspredikan, liknelser och Paulus och Johannes brev.

Lyssna och bläddra tillsammans i barngruppen - eller dela ut bibeln som dopgåva eller som välkomstpresent till nyinflyttade familjer.


Hur läser jag eboken?

Eboken är i formatet ePub3 Fixed layout och innehåller uppläsning. 

För bästa läsupplevelse rekommenderas appen Kobo som finns både för android och iPhone och iPad.

Alla eboksläsare och program stödjer inte formatet ePub3 och om boken ser konstig ut eller om ljudet inte kan spelas upp beror det sannolikt på att programmet/appen inte stödjer ePub-formatet. Kontrollera även att du har den senaste versionen av det program eller den app du ska läsa boken i, äldre versioner kan sakna viss funktionalitet vilket kan göra att innehållet inte visas korrekt.


 

Liknande titlar