Stäng

Nyhetsbrev

Anmäl dig och få information om nyheter och evenemang!

Ett litet häfte om Dopet, 25-pack

Ett litet häfte om Dopet, 25-pack

Gunilla Lindén, Marie Åhfeldt
  • 6 sidor
  • Utgiven: 2011
  • ISBN/Art.nr: 526190

Ett litet häfte om... är enkla och kortfattade häften som berättar om kyrkoårets högtider och relaterar livsfrågor till kyrkoåret. Häftena består av en introducerande text om temat, en faktatext, tips på vad man kan göra tillsammans med barnen. Häftet knyter an till Frälsarkransen och passar bra för föräldrar till barn i den öppna verksamheten. Häftet är även ett bra introduktionsmaterial till medarbetare i förskoleverksamheten.

Den här fina dopfoldern kan delas ut till alla med frågor om dop, och föräldrar som kanske funderar på att låta döpa sitt barn. Foldern har ett brett, öppet tilltal och berättar kortfattat och enkelt om dopet och den kristna tron. Här finns också fakta om dopet och dopets symboler: ljuset, klänningen, namnet och vattnet. Ett bra material att dela ut t ex i förskoleverksamheten.

Det finns ögonblick då det känns som om tiden stannar. Ett sådant ögonblick kan vara den stund man som förälder får ta emot sitt barn. Kanske är det så att de flesta föräldrar vill ge sitt barn en känsla av sammanhang. Dopet är ett sätt att ge en sådan tillhörighet. Dopet är ett sätt att säga: Välkommen till livet! Välkommen in i kyrkans gemenskap!

Levereras i 25-pack.