Matrikel för Svenska kyrkan 2022

Matrikel för Svenska kyrkan 2022

Verbum
  • 516 sidor
  • Utgiven: 2022
  • ISBN/Art.nr: 52639047
I lager: 2022-05-27

OBS! Har ni ett abonnemang kommer Matrikeln automatiskt. Abonnemangspris 2022 är 640:- För att teckna abonnemang kontakta kundservice på info@verbum.se eller telefon 08-743 65 10.


 

Matrikeln är en uppslagsbok för dig som vill veta var präster- och diakoner tjänstgör. Här presenteras hela Svenska kyrkans organisation med dess församlingar och stiftskanslier, ledamöter i domkapitel och stiftsstyrelser och andra kyrkliga organisationer. Matrikeln innehåller en kort historik över alla stift och dess biskopar, kyrkostatistik samt en förteckning över indelningsändringar och upphörda församlingar och andra namnändringar. Här presenteras även ledamöterna i kyrkomötet samt man ges en överblick över de viktigaste kyrkomötesbesluten under året. 

Vilka är nyvalda i stiftsfullmäktige och Kyrkomötet? Hur många var kyrkotillhöriga i stiftet vid årsskiftet? Var finns dina gamla kollegor? Vem jobbar i din gamla församling? 
Vem är sakkunnig i kyrkobokföringsfrågor i ditt stift? Vem är häktespräst? Vilka har återinträtt i vigningstjänst? Vilka har avgått?

Liknande titlar