Hjärtats sånger

Hjärtats sånger är en finstämd, eftertänksam bok för dig som vill utforska och träna din andlighet och tro. Boken innehåller 60 meditationer med en bön, ett bibelord, en av Martin Lönnebos egenskrivna psalmer och en begrundan.
Varje andakt tar sin början på en sten under ett träd. I den första delen av meditationen vänder sig hjärtat mot det oändliga och tidlösa, Gud. I nästa del vänder sig hjärtat mot det synliga, jorden. Och i mötet mellan det vardagliga och det heliga kan livet förnyas och få större mening.

- Läs ett avsnitt i taget ur boken, gärna en psalm varje dag, och ge dig tid att pröva. I din själ och kropp fullbordar du den psalm som boken har påbörjat.

"Det är inte lätt att recensera denna andaktsbok. För denna text är helt ointresserad av att bli recenserad. Andaktsboken vill inte bli beundrad, men den vill få människan att beundra livet själv och livets ursprung. [...] Ge dig tid att läsa denna bok. Det mår du och världen bra av."

Jacob Carlander, ÖstgötaCorrespondenten 11/4 2013

 

"Den utmanar vår stress och alla våra habegär, och erbjuder något helt annat; nämligen att hitta hem i sig själv. I tystnaden, i kroppen, i det livsträd som är våra liv."

Anneli Eriksson, Folkbladet 30/4 2013. Läs hela recensionen här.

Läs mer