Godly play -  Påskens och pingstens berättelser
Från 329 kr

Godly play - Påskens och pingstens berättelser

  • Utgiven: 2019
  • ISBN/Art.nr: 52637876
I lager: 2019-03-11
  • 1 ex: 369 kr/st
  • 3 ex: 329 kr/st

Godly play har sin grund i Montessoripedagogiken och är ett fantasifullt sätt att arbeta med barn där de genom lek får ett språk för att tänka och tala om kristen tro och andligt sökande.

Godly play - påskens och pingstens berättelser innehåller berättelser om påsk och pingst samt berättelser som kan berättas under fastan fram till påsken. Utöver det innehåller boken berättelser om de som följde Jesus (männen och kvinnorna), nattvarden, pingst, aposteln Paulus samt om treenigheten. De flesta berättelserna är liturgiska, men det finns även en del heliga berättelser från Nya Testamentet.

Godly play skapar möjlighet för barn att uppleva Bibelns spännande berättelser baserade på montessoripedagogiken. I Godly play delges barnen berättelserna, spännande figurer och en stor variation av aktiviteter som uppmuntrar dem att söka och finna sina egna svar på trons frågor.

Bokens tematik bjuder in barnen att fundera över sig själva, Gud och världen på ett sätt som är lekfullt och meningsfullt. Godly play uppmuntrar barnen att använda sin nyfikenhet och fantasi att uppleva mysteriet och glädjen med Gud.

Godly play vänder sig i första hand till dig som arbetar med barn i åldrarna två till åtta år.

Liknande titlar