Bibelkampanj

Få 10% rabatt och Jonas Eeks bibelhandledning vid köp av minst 20 exemplar av Bibeln, konfirmand!

KAMPANJ
Bibeln, konfirmand (mjukband)
provläs
Från 215 kr

Bibeln, konfirmand (mjukband)

Bibel 2000
  • 1760 sidor
  • Utgiven: 2021
  • ISBN/Art.nr: 52638750
  • 1 ex: 269 kr/st
  • 20 ex: 242 kr/st
  • 50 ex: 229 kr/st
  • 100 ex: 215 kr/st

KAMPANJ! Köp minst 20 exemplar av Bibeln, konfirmand i mjukt eller hårt band och få 10% rabatt på ordinarie priser samt ett exemplar av Jonas Eeks bibelhandledning Livsfrågan och evangeliet*.

*Vid köp av 40 ex av Bibeln konfirmand erhålls 2 ex av Livsfrågan och evangeliet, vid köp av 60 ex av Bibeln konfirmand erhålls 3 ex av Livsfrågan och evangeliet och så vidare. Erbjudandet gäller t.o.m. 30/9 2021 och kan inte kombineras med andra erbjudanden. OBS! Endast en gåva läggs automatiskt i varukorgen när ni beställer, ytterligare gåvor skickas separat. Bibeln, konfirmand hårdband finns här!


 

Nu i mjukband, med ett slitstarkt omslag.
Bibeln, konfirmand är en färgstark konfirmandbibel med en rikt illustrerad konfirmandbok ”Livet i Bibeln i livet”, skriven av Jonas Eek. 

Konfirmandboken ”Livet i Bibeln i Livet” innehåller texter och diskussionsfrågor som kopplar samman frågor ur det vardagliga livet med bibeltexterna, hur livsfrågor möts av evangeliet. 

Bibel 2000 med noter, parallellhänvisningar samt kartor och förkortningar. Orange snitt. Två märkband i orange och svart. Format: 130 x 180 mm. 

Bibeln, konfirmand är unik i sitt uttryck med inledande illustrationer och introduktionstexter till alla bibelböcker. Försättsbladet till varje bibelbok svarar på frågorna: Varför? Vad? När och var? Introduktionstexter är skrivna av Kristin Molander och LarsOlov Eriksson. Moa Schulman har gjort illustrationerna till respektive bibelbok. Alla är inspirerade av ett bibelställe i just den bibelboken. 

Om man använder Frälsarkransen i sitt konfirmandarbete är det lätt att koppla den till ”Livet i Bibeln i Livet” som består av följande avsnitt: 

Gud
Jag
Dop
Öken
Bekymmerslöshet
Kärlek – Kärlek mellan människor
Kärlek – Kärlek mellan Gud och oss
Hemlighet
Natt
Uppståndelse
Guds namn
Jesus
Anden

Låt konfirmanderna upptäcka böckernas bok med en färgstark konfirmandbibel!


Jag tilltalas av att konfirmandboken försöker skapa ett samband mellan livsfrågor och evangeliet." Maria Björkgren-Vikström, Nyckeln 2, 2020


Liknande titlar