Gör kyrkovalet riktigt känt på din ort – berätta om er verksamhet

I höst är det kyrkoval. Ansvaret för att genomföra och informera om valet ligger på valnämnden. Som ett extra stöd erbjuder nu kyrkokansliet i samarbete med Verbum en tidning om kyrkovalet. Tidningen är tänkt att spridas till alla hushåll i församlingen. Direkt hem i brevlådorna.

Kommunikationen till alla röstberättigade kräver i många fall att vi först berättar vad kyrkan är och gör, samt vad valet har för betydelse, för att det sedan ska vara relevant för församlingsborna att gå och rösta.

Tidningen om valet kommer att vara på totalt 20 sidor i större magasinsformat på 55 grams tidningspapper. Innehållet, som produceras av erfarna journalister och fotografer, kommer bl a att lyfta fram:

* Goda exempel genom reportage från kyrkans olika verksamheter runt om i landet samt artiklar om kyrkans roll i dagens samhälle.

* Valets betydelse - demokrati, ansvar och delaktighet.

* Praktisk information om hur det går till att rösta.

I priset, ca 7 kr/tidning (priset kan variera något beroende på totalupplagan), ingår distribution till alla hushåll i församlingen. Kontakta Lotta Petersson på Verbum om ni önskar adresserad utdelning. Det finns möjlighet att köpa en överupplaga att dela ut i kyrkans lokaler (fraktkostnad tillkommer). För egna, lokala sidor tillkommer en kostnad på totalt 9.600 kr. Moms tillkommer på samtliga priser med 6 %. Valtidningen kommer ut den 23 augusti 2017.

Det är försent att beställa varianten med lokala sidor, däremot går det att beställa riksupplagan av valtidningen.

Vi behöver din beställning senast 16 juni.

Anmälningen är bindande.

Beställningssformuläret hittar du här. 

Har du frågor angående produktionen? Välkommen att kontakta:

Lotta Petersson, produktionschef
Tel: 010-199 34 85
E-post: lotta.petersson@berlingmedia.se