Projektledare med marknadsansvar för tidningar

Som projektledare är du ansvarig för marknadsföringen och prenumerationsstockens utveckling samt för annonsutvecklingen på nyhetstidningarna Kyrkans Tidning och Sändaren. Du ansvarar även för marknadsföringen av Verbums uppdragstidningar (kundtidningar) för att hitta nya uppdrag och för att underhålla och utveckla befintliga samarbeten.

Du kommer att:

•  operativt ansvara för framtagandet och genomförandet av marknadskampanjer för Verbums  nyhetstidningar och uppdragstidningar, både digitalt och i print

• löpande ha kontakt med annonsförsäljningsbolaget för att ge dem mål och underlag samt följa upp

• ansvara för prenumerationsstockens utveckling

• arbeta tillsammans med produktionsavdelningen och Key Account Manager för att hitta nya uppdragstidningar

• ansvara för att budget och tidsplaner för dina områden hålls

Du har erfarenhet av att arbeta med marknadsföring i olika kanaler, vilket även innefattar att kunna skriva effektiv och målgruppsanpassad text. Erfarenhet av marknadsföring av tidningsprenumerationer är meriterande. Det är viktigt att du är bra på att planera och driva projekt från start till mål, såväl övergripande som ner på detaljnivå.

Som person är du ansvarstagande, kommunikativ, initiativkraftig, noggrann och har ett starkt kundfokus.

Du har en högskoleutbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning inom marknadsföring och flera års erfarenhet av att arbeta med digital och tryckt marknadsföring och kommunikation på en marknadsavdelning. Marknadsbearbetning av tidningsprenumerationer är central i den här rollen.

I rollen som projektledare rapporterar du till marknads- och försäljningsdirektören. Tjänsten är tillsvidare med en provanställning på 6 månader.

Ansökningsbrev och CV mailas till Pauline Riccius, pauline.riccius@verbum.se senast den 24 maj 2017.

Verbum ingår i Berling Media-koncernen och erbjuder ett brett sortiment av tryckta och digitala mediaprodukter, främst riktade till kyrkan.

Annonsen som pdf.