Nu ställer vi om tillsammans!

Vi stödjer er i omställningsarbetet.

Vi befinner oss i en tid, präglad av starka känslor. Många är rädda, andra upprörda och några förvirrade. Social sammanhållning och gemenskap blir viktigare än någonsin, även om den nu behöver hitta nya former. Där gör ni i församlingarna redan ett fantastiskt arbete med att ställa om. Och vi på Verbum vill vara med i den omställningen för att tillsammans hitta vägar framåt.

Två exempel på hur vi vill stödja er som församlingar:

Fri tillgång till Kyrkans Tidning digitalt

Kyrkans Tidning blir tillgänglig för alla som e-tidning och med full tillgång till allt innehåll på kyrkanstidning.se! 

Vi vet att varje papperstidning läses av nära fem personer. När nu en del av er arbetar hemifrån och kanske saknar tillgång till tidningen vill vi ändå att alla ska kunna ta del av nyheter, fördjupning, tips och inspiration, debatt och opinion. Gå till kyrkanstidning.se/info/prenumerera, så får du tillgång.

Är du redan prenumerant behöver du bara aktivera ditt digitala konto, om du inte redan gjort det.

Vi utvecklar digitala lektionsupplägg 

Här på verbum.se finns digitala lektioner som kan användas i församlingens lärande och undervisning, inte minst för konfirmanderna. På så sätt kan vi hålla viktiga verksamheter och kontakter igång, även om vi inte fysiskt kan ses. Vi fyller på med fler lektioner under terminens gång.

Läs mer.

Om du vill veta mer om vad Verbum erbjuder, eller vill dela med dig av egna tips och idéer. Tveka inte att höra dig till oss!