Workshop upplevelsevandring

Följ med på upplevelsevandring i teologi, pedagogik och metod!

Fysiskt, digitalt eller en kombination? Ute eller inne? Med unga ledare eller utan? Hela gruppen eller i smågrupper?  Ja, det är många parallella frågor och perspektiv vi fått lära oss att balansera i planeringen av konfirmandundervisningen. Men hur håller vi motivationen uppe bland unga ledare och konfirmander och hur fyller vi själva på energi som konfirmandarbetslag i tider av restriktioner?

Här kommer ett tips! Boka in dig själv och kollegorna på en digital workshop tillsammans med författarna bakom boken Upplevelsevandringar. Där får du både bekanta dig med teologin och pedagogiken bakom olika typer av vandringar och vara med på en digital vandring, där olika sinnen aktiveras. Vi avslutar med ett pass där författarna delar exempel på hur olika vandringar kan anpassas, både i tid och rum, för att möta skiftande behov och förutsättningar.
Under workshopen ges tillfälle till gruppsamtal och kollegialt lärande. 

Workshopen leds av Maria Johnsson, Lena Petersson och Charlotta Rosman Nissen som tillsammans skrivit boken Upplevelsevandringar.

Anmälan & pris

Pris: 350 kronor per person inklusive moms. Du som deltar i workshopen kommer att kunna köpa boken Upplevelsevandringar med 15 % rabatt här på verbum.se. Rabattkod följer med i bokningsbekräftelsen. Du kommer också få tillgång till det digitala bonusmaterial som finns kopplat till boken. Det mejlas ut efter workshopen. 

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig.

 

Workshopledare:
Maria Johnsson, Lena Petersson och Charlotta Rosman Nissen

Datum & tid: 
Torsdagen den 11 november 13.00-15.00

Form:
Online