Kommunicera kyrkovalet 

Har du precis som vi börjat tänka kring kyrkovalet 2025?

Rösta för en ljusare framtid! Tillsammans med er vill vi förstärka Svenska kyrkans budskap inför valet 2025. Vi kommer att uppdatera den här sidan löpande med fler verktyg för att kommunicera kyrkovalet.

Ett av våra mål är att skapa en tidning som engagerar, informerar och inspirerar till aktivt deltagande i kyrkovalet.
Tidningen innehåller 16 sidor. Här följer en närmare översikt:

  • Ert egna innehåll: Ni kan välja att anpassa upp till fyra av de sexton sidorna med lokalt innehåll som lyfter fram era specifika frågor, initiativ eller nomineringsgrupper.
  • Innehåll från oss: De andra sidorna kommer att innehålla inspirerande berättelser och viktig information om hur och varför det är viktigt att rösta. Ps. Verbum tar alltid fram innehåll för 16 sidor om du inte önskar lokala sidor. 
  • Form, tryck och distribution: Vi ansvarar för formgivning och ser till att tidningen inte bara trycks utan också når ut till alla i församlingen i rätt tid.

Är du nyfiken på Kyrkovalstidningen?

Fyll i vårt kontaktformulär nedan så återkommer vi till dig.

Tillgängliga paketlösningar

Standardpaketet:

Inkluderar den fullständiga tidningen med redaktionellt innehåll för 16 sidor som vi tar fram.
Riktpris 7,90 inklusive moms per tidning med reservation för ökade papperspriser

Anpassat paket: 

Låter er anpassa en del av tidningen med eget innehåll som speglar er församling.
Riktpris 7,90 inklusive moms per tidning med reservation för ökade papperspriser samt en fast kostnad på 12 500 kr inklusive moms för produktion av de lokala sidorna. 

Digital tilläggstjänst: 

Erbjuder material för publicering i era digitala kanaler via Verbums Artikelbank. Här kommer det att finnas bilder, texter i olika format och även kortare filmklipp.
Prenumeration ett kvartal kostar 5900 kr inklusive moms. Köper du kyrkovalstidningen får du 20 procents rabatt på din kvartalsprenumeration och betalar istället 4720 kr inklusive moms.