Kommunikation till olika målgrupper

Vi förenklar arbetet med er medlemskommunikation. Allt enligt dagens GDPR-regler. Du får även ett hållbarhetstänk då varje utskick trycks när det ska iväg, ingen lagerhållning som blir inaktuell. Utskicken är formgivna av er eller för er församling eller pastorat och du har möjlighet att byta utskick hur ofta du vill utan extra kostnad. 

Det finns två huvudskäl till att kommunicera. Utifrån att något händer i medlemmens eller församlingsbons liv eller att det händer något i kyrkan, oftast beroende på kalender och kyrkoåret. 

Inbjudan till dop

Vår process skapar förutsättning för fler dop genom relevant och användbar kommunikation utifrån målgruppens behov.
 

Läs mer

Dopuppföljning

Nu kan ni på ett enkelt sätt bygga vidare på den relation som församlingen etablerade vid dopet. Vilka dopdagar är viktiga för era medlemmar och för er församling att uppmärksamma?

lÄs Mer

Välkomna nyinflyttade

Genom att välkomna den nyinflyttade medlemmen skapar ni grunden för att etablera kontakt och kunna bygga på en relation med den nya församling.

LÄS MER

Utskickshjälpen

Konfautskick, inbjudan till dopfest eller minnesgudstjänst? Det finns mängder av tillfällen att kommunicera. Vi hjälper till så mycket du vill.

LÄS MER

FörsamlingsPortalen

Vårt verktyg där du kan automatisera medlemskommunikationen för att spara pengar, minska arbetsbelastning och sårbarhet, samt skapa förutsättning för kontinuitet. 

LÄS MER

Bokningskalendern

Idag är det en självklarhet att kunna göra olika  bokningar på nätet. För generationen som idag blir föräldrar är det än viktigare.Det gäller även dopet. Det här är lösningen.

LÄS MER