Kommunikation till olika målgrupper

Vi förenklar arbetet med er medlemskommunikation. Allt enligt dagens GDPR-regler. Du får även ett hållbarhetstänk då varje utskick trycks när det ska iväg, ingen lagerhållning som blir inaktuell. Utskicken är formgivna av er eller för er församling eller pastorat och du har möjlighet att byta utskick hur ofta du vill utan extra kostnad. 

Det finns två huvudskäl till att kommunicera. Utifrån att något händer i medlemmens eller församlingsbons liv eller att det händer något i kyrkan, oftast beroende på kalender och kyrkoåret. 

https://www.verbum.se/tjanster/kommunikation/utskick-och-automatisering/Livet%20hander

När livet händer

Vi gör det enkelt att hålla kontakten med medlemmar på ett relevant och hållbart sätt.

LÄS MER

/verbum/tjanster/kommunikation/utskick-och-automatisering/kampanjeutskick | © illustration Maja Lindén

Utskickshjälpen

Konfautskick, inbjudan till dopfest eller minnesgudstjänst? Det finns mängder av tillfällen att kommunicera. Vi hjälper till så mycket du vill.

LÄS MER

Bokningskalendern

Idag är det en självklarhet att kunna göra olika  bokningar på nätet. För generationen som idag blir föräldrar är det än viktigare.Det gäller även dopet. Det här är lösningen.

LÄS MER

FörsamlingsPortalen

Vårt verktyg där du kan automatisera medlemskommunikationen för att spara pengar, minska arbetsbelastning och sårbarhet, samt skapa förutsättning för kontinuitet. 

LÄS MER