Den hemliga resan
provläs
Från 184 kr

Den hemliga resan

  • 96 sidor
  • Utgiven: 2018
  • ISBN/Art.nr: 52637135
  • 1 ex: 210 kr/st
  • 3 ex: 184 kr/st

Gammelmormor Anna har en plan – en hemlig plan. Hon har hittat ett brev från en släkting, som berättar om deras släktband långt tillbaka i tiden. Och var om inte i kyrkan hittar man spåren efter deras historia?

Tillsammans med Anna ger sig barnbarnsbarnen Maja och John ut på en spännande resa i både tid och kyrkorum. Med hjälp av taxiföraren Samah och hans hund Djingis, åker de till olika kyrkor där släktens berättelse speglas i kyrkornas historia och arv.

Den hemliga resan är en klurig och spännande berättelse av barnboksförfattaren Ulf Nilsson där den historiska skildringen tar plats i kyrkorummet, tillsammans med charmiga och samspelta illustrationer av Anna Blåder.

"...lättläst bok full av humor" Rolf  Knutsson, Dagen 16/3 2018.

"Det här är en fullträff och en riktigt fin bok att använda i många sammanhang, t.ex. som egenläsning, i skolan samt kyrkans barn-och ungdomsarbete." Kerstin Hagstrand-Velicu, BTJ nr 9 2018

 


Arbeta med kulturarvet i barngrupper och skolklasser med Den hemliga resan! Väck barnens nyfikenhet på kyrkornas mysterier och legender och låt dem leka kyrkdetektiv!

Liknande titlar