Ditt viktigaste arbetsredskap!

Kyrkans Tidning

Kyrkans Tidning är ett viktigt arbetsredskap som hjälper dig att nå framgång i ditt uppdrag i Svenska kyrkan. Här hittar du allt från nyheter och aktuell debatt, till inspiration och konkreta tips.

Bevakning av kyrkans värld

Kyrkans Tidning följer och kommenterar samhällsutveckling och kultur ur ett kyrkligt perspektiv. Genom nyhetsrapportering, öppen debatt, inspiration och eftertanke bidrar tidningen till en stark och levande kyrka.

I Kyrkans Tidning hittar du:

•    De senaste nyheterna 
•    Aktuell debatt
•    Idéer och inspiration
•    Kultur, teologi och eftertanke
•    Platsannonser

Senaste nyheterna inom Kyrkans värld

Det allra senaste hittar du alla dagar i veckan på kyrkanstidning.se. I tidningens stora digitala arkiv kan du söka bland tusentals artiklar. Du kan också ta välja att ta del av nyhetsbrev och prenumerera på lediga tjänster som passar just dig.

Papperstidningen kommer varje torsdag hem i din brevlåda.

Annonsera i församlingarnas viktigaste mediekanal

Kyrkans Tidning är Sveriges största kyrkliga tidning sedan 1982. Varje vecka läser över 100 000 personer om vad som händer inom kyrkans värld i Kyrkans Tidning. Tidningens läsare har olika roller inom Svenska kyrkan. De är allt från präster, förtroendevalda och församlingspedagoger till kamrerer, trädgårdsarbetare, musiker och diakoner. Vad de har gemensamt är att de fattar många beslut mot bakgrund av information i Kyrkans Tidning.

Bli prenumerant

Kyrkans tidning utkommer med 46 nummer per år. Som prenumerant på Kyrkans Tidning har du förutom papperstidningen även tillgång till kyrkanstidning.se, och papperstidningen som e-tidning  (hela den tryckta tidningen i pdf-format). I e-tidningsappen kan du även LYSSNA på artiklarna.   

 

Kontakt

Chefredaktör, Inger Wallin, 072-090 28 12inger.wallin@kyrkanstidning.se
Prenumeration, kundservice: 08-462 28 50prenumeration@kyrkanstidning.se
Annons: Plats- och familjeannonser, text, webb och bilagor, Corina Wiik: 08-743 65 77corina.wiik@verbum.se
Redaktion: 010-199 34 00redaktionen@kyrkanstidning.se