Sändaren

Sändaren är en kristen allmän nyhetstidning som vill inspirera till en öppen och reflekterande tro samt till sökande och till engagemang. Här blandas stora och små frågor om tro, politik och ekonomi med mänskliga möten.

Bevakar, granskar och debatterar

Sändaren bevakar, granskar och debatterar vad som sker i samhälle, kyrkor och samfund, ofta med ett internationellt perspektiv. På sandaren.se presenteras de senaste nyheterna, här bjuds också på opinionsbildning och debatt. Du är välkommen att fortsätta debatten med dina egna kommentarer i direkt på webben. Du kan också skriva debattartiklar i nya ämnen för publicering både i papperstidningen och på webben.

Läs Sändaren | © Foto: Mikael M Johansson
Läs Sändaren | © Foto: Mikael M Johansson

En tidning med anor

Sändaren har sin grund i folkrörelsetraditionen svensk kristenhet. Tidningen kom till genom att Svenska Baptistsamfundets och Svenska Missionsförbundets tidningar, Veckoposten respektive Svensk Veckotidning gick samman. Inom de två samfunden har det getts ut tidningar sedan mitten av 1800-talet, bland annat med namnen Evangelisten (1856), Nyhetsbladet (1867), Pietisten (1868).

Bli prenumerant

Sändaren kommer ut med 49 utgåvor per år en gång i veckan. Som prenumerant på Sändaren har du förutom papperstidningen även tillgång till hela tidningen som e-tidning. E-tidningen kan du även lyssna på direkt via din mobiltelefon eller dator.

Annonsera mot en nischad målgrupp

Genom att annonsera i Sändaren når du en nischad och engagerad målgrupp. Läsarna är intresserade av bland annat kultur, friluftsliv, litteratur, jämlikhets-, miljövårds- och religionsfrågor. De läser tidningen noga, mer än hälften läser den från pärm till pärm. Då de anser att Sändaren är en mycket trovärdig tidning, förknippas du som annonserar i Sändaren med hög trovärdighet.

 

 

Kontakt

Ansvarig utgivare: Robert Tjernberg, 010-199 34 14robert.tjernberg@sandaren.se
Prenumeration, kundservice: 08-462 28 50,prenumeration@sandaren.se
Annons: 08-743 65 77annons@sandaren.se
Redaktion: 010-199 34 00sandaren@sandaren.se