Nära dig
provläs
Från 190 kr
Nära dig

Nära dig

  • 141 sidor
  • Utgiven: 2019
  • ISBN/Art.nr: 52637722
  • 1 ex: 207 kr/st
  • 3 ex: 196 kr/st
  • 10 ex: 190 kr/st

Nära dig - Bibelberättelser om livets frågor och känslor är en bok om livets stora frågor och starka känslor. Med hjälp av bibelberättelser utifrån olika teman får barnet tillsammans med en vuxen möjlighet att fundera kring vad livet handlar om. Varför blev just jag, jag? Vad händer när man dör? Vad betyder det att vara snäll? Hur känns sorg? Älskar Gud alla människor?

I Nära dig berättas utvalda bibelberättelser utifrån specifika teman kopplade till livets frågor och barnets känslor. Samtidigt ger den en övergripande bild av vad Bibeln handlar om och hur den berör oss idag.

Text av Niclas Blåder och illustrationer av Anna Blåder.

Ur Nära dig:

"Ibland kan man helt säkert känna sig älskad av någon, som sin mamma eller pappa, ett syskon, en vän, ett litet marsvin, en stor hund eller en katt som stryker sig längs benet. Men ibland känns det som att man är helt ensam i världen. Ingen tycker om mig. Men Bibeln berättar att Gud älskar dig mer än du någonsin kan tro. Även om du känner dig liten, ledsen, övergiven och ensam kan du veta att Gud alltid är nära dig och vill trösta dig."

Nära dig - Bibelberättelser om livets frågor och känslor

är en fin doppresent att växa in i med fyll-i-sidor i början. Boken riktar sig till barn mellan 6 och 9 år.
Nära dig

Anna och Niclas Blåder om Nära dig

Liknande titlar

Bibel för barn

Karin Karlberg, Ulf Löfgren, Lisa Östh, Inga Wernolf
Från 191 kr