Frälsarkransen

Frälsarkransen är ett modernt radband med 18 pärlor i olika färger och av olika betydelser. 

Om Frälsarkransen

"Martin Lönnebo skapade radbandet en sommar när han båtluffade i Grekland. En storm tvingade båten till en ö med bara 47 invånare inklusive byns präst. Martin fick tag på ett litet rum, och i det rummet började han skissa fram Frälsarkransen. Idag finns radbandet Frälsarkransen på tiotusentals handleder, i fickor och i väskor. Den har hjälpt otaliga människor till fördjupad bön och innerligare Gudskontakt."- Verbum och Martin Lönnebo

Frälsarkransenställ

Beställ minst 50 stycken Frälsarkransen av glas eller Lilla Frälsarkransen av glas och få ett Frälsarkransen-ställ till bokbordet helt kostnadsfritt! 

Läs mer och beställ här.

Söndag med Frälsarkransen

Anmäl er församling till Söndag med Frälsarkransen 6 september 2020.

Anmäl er här.

Andakter till sommarkyrkan

Här finns förslag på korta andakter att använda i er Sommarkyrka. Skriv ut andakterna och ge till de som är ansvariga för att hålla kyrkan öppen.

Andakter med Frälsarkransen (pdf)

Frälsarkransen | © Foto: Marcus Gustafsson

Royalty

Martin Lönnebo har valt att låta sin royalty för Frälsarkransen gå till Individuell Människohjälp (IM) där han inrättat en fond i sonen Jonas namn för barn och unga med psykisk utvecklingsstörning.

Rättigheter

Vill du söka tillstånd för att använda Frälsarkransen? Ladda ned en blankett här! (word) Blanketten mejlas till: juridik@berlingmedia.se

Riktlinjer för att berätta om Frälsarkransen. (pdf)

Fair Trade

Frälsarkransen av glas, Lilla Frälsarkransen av glas och Frälsarkransen av glas, oträdda i burk tillverkas i Indien på Tara Projects i New Delhi och uppfyller bestämmelserna för Fair Trade. Varje pärla görs för hand.

Läs mer of Fair Trade här.