Frälsarkransen av glas är Fairtrade och finns i tre olika storlekar!

Läs mer om Frälsarkransen

Frälsarkransen är ett modernt radband med 18 pärlor i olika färger och av olika betydelser. 

Martin Lönnebo skapade radbandet en sommar när han båtluffade i Grekland. En storm tvingade båten till en ö med bara 47 invånare inklusive byns präst. Martin fick tag på ett litet rum, och i det rummet började han skissa fram Frälsarkransen. Idag finns radbandet Frälsarkransen på tiotusentals handleder, i fickor och i väskor. Den har hjälpt otaliga människor till fördjupad bön och innerligare Gudskontakt.- Verbum och Martin Lönnebo

Frälsarkransenkartan 

Runt om i landet finns många installationer, utställningar och vandringar inspirerande av Frälsarkransen.

Klicka på kartan för att se var de finns. För mer information kontakta respektive församling eller stift. 

Psykologer läser Bibeln får Martin Lönnebos stipendium

Programledarna Camilla von Below och Karolina Isbergs bidrag till existentiella samtal och deras förmåga att göra kristen tro begriplig och relevant för oss idag är en av motiveringarna till att de nu fått Martin Lönnebos stipendium - i Frälsarkransens anda för sitt arbete med podden Psykologer läser Bibeln.

Läs mer

Frälsarkransandakter

Ladda ned Martin Lönnebos Frälsarkransandakt här (pdf)

Andakter för sommarkyrka 2021 (pdf)

Royalty

Martin Lönnebo har valt att låta sin royalty för Frälsarkransen gå till Individuell Människohjälp (IM) där han inrättat en fond i sonen Jonas namn för barn och unga med psykisk utvecklingsstörning.

Rättigheter

Vill du söka tillstånd för att använda Frälsarkransen i en permanent utställning? Ladda ned en blankett här! (word) Mejla ifylld blankett till: juridik@berlingmedia.se

Fair Trade

Frälsarkransen av glas, Lilla Frälsarkransen av glas och Frälsarkransen av glas, oträdda i burk tillverkas i Indien på Tara Projects i New Delhi och uppfyller bestämmelserna för Fair Trade. Varje pärla görs för hand.

Läs mer of Fair Trade här.