Godly play - Heliga berättelser i GT
provläs
Från 402 kr

Godly play - Heliga berättelser i GT

  • 208 sidor
  • Utgiven: 2023
  • ISBN/Art.nr: 52639474
  • 1 ex: 461 kr/st
  • 3 ex: 402 kr/st

Godly play – heliga berättelser i GT är den första boken om Jerome W. Berrymans bibelberättarmetodik på svenska. Denna version är reviderad med en ny berättelse om Bibeln.

Att ge barn ett språk för att tänka på, tala om och uttrycka kristen tro – det är syftet med Godly play, ett förhållningssätt och en metod för att förmedla Bibelns berättelser. En Godly play-samling är en helhet: ledaren bjuder in barnen till att lyssna till en berättelse som följs av gemensamma ”undringar”, lek med berättelsematerialet, en enkel fest och bön. Godly play passar grupper med barn mellan två och tio år, och berättartekniken kan användas för alla åldrar.

Godly play – heliga berättelser i GT innehåller berättelser från Gamla testamentet, men också om Bibeln, kyrkan och tron.

Godly play har sin grund i Montessoripedagogiken och författaren Jerome W. Berryman kallar Godly play för sin tolkning av andligt lärande inom Montessoripedagogiken. Det är ett fantasifullt sätt att arbeta med barn, ett sätt som stöder, utmanar, ger näring till och leder deras andliga sökande. Boken innehåller också information om och kontaktuppgifter till nätverk med andra användare av metoden här i Sverige.
 

Liknande titlar

Bibel för barn

Karin Karlberg, Ulf Löfgren, Lisa Östh, Inga Wernolf
Från 191 kr