Godly play - Påskens och pingstens berättelser
provläs
Från 392 kr

Godly play - Påskens och pingstens berättelser

  • 240 sidor
  • Utgiven: 2019
  • ISBN/Art.nr: 52637876
  • 1 ex: 439 kr/st
  • 3 ex: 392 kr/st

Godly play har sin grund i Montessoripedagogiken och är ett fantasifullt sätt att arbeta med barn där de genom lek får ett språk för att tänka och tala om kristen tro och andligt sökande.

Godly play - påskens och pingstens berättelser innehåller berättelser för fastan, påsk och pingst. Här hittar du också berättelser om de som följde Jesus, nattvarden, aposteln Paulus, mässan och om treenigheten. De flesta berättelserna är liturgiska, men det finns även en del heliga berättelser från Nya Testamentet.

Godly play skapar möjlighet för barn att uppleva Bibelns spännande berättelser baserade på montessoripedagogiken. I Godly play delges barnen berättelserna, spännande figurer och en stor variation av aktiviteter som uppmuntrar dem att söka och finna sina egna svar på trons frågor.

Bokens tematik bjuder in barnen att fundera över sig själva, Gud och världen på ett sätt som är lekfullt och meningsfullt. Godly play uppmuntrar barnen att använda sin nyfikenhet och fantasi att uppleva mysteriet och glädjen med Gud.

Godly play passar i första hand dig som arbetar med barn, men metoden kan även användas exempelvis i konfirmand- och bibelstudiegrupper.

Liknande titlar

Bibel för barn

Karin Karlberg, Ulf Löfgren, Lisa Östh, Inga Wernolf
Från 191 kr