Bibelkampanj

Få 10 % rabatt och en praktisk bibelguide vid köp av minst 20 exemplar av Konfirmandbibeln 3.0! Passa på nu, gäller t.o.m 30/9.

KAMPANJ
Konfirmandbibeln 3.0
provläs
Från 195 kr
Konfirmandbibeln 3.0

Konfirmandbibeln 3.0

  • 1424 sidor
  • Utgiven: 2021
  • ISBN/Art.nr: 52638460
  • 1 ex: 245 kr/st
  • 20 ex: 220 kr/st
  • 50 ex: 210 kr/st
  • 100 ex: 195 kr/st

KAMPANJ! Köp minst 20 exemplar av Konfirmandbibeln 3.0 och få 10 % rabatt på ordinarie priser samt ett exemplar av den reviderade Guide till konfirmandbibeln 3.0*. 

*Vid köp av 40 ex av Konfirmandbibeln 3.0 erhålls 2 ex av guiden till bibeln, vid köp av 60 ex erhålls 3 ex av guiden och så vidare. Erbjudandet gäller t.o.m. 30/9 2021 och kan inte kombineras med andra erbjudanden. OBS! Endast en gåva läggs automatiskt i varukorgen när ni beställer, ytterligare gåvor skickas separat.


Se filmaffischerna till bibelböckerna här


 

Konfirmandbibeln 3.0 är en mötesplats mellan den stora och lilla berättelsen - konfirmanderna får utrymme att göra Bibeln till sin egen och får vägar in i bibelberättelserna. 

Konfirmandbibeln 3.0 är en slitstark bibel som är framtagen för att kommunicera med unga människor som inte är välbekanta med bibelns texter. 

Börja i det bekanta! I konfirmandens erfarenhet och vardag. 

Därför finns det frågor, musik- och filmreferenser för att börja samtalet eller tanken i det bekanta och koppla det till bibelns text. Varje bibelbok har ett försättsblad som är utformat som en affisch med information om bibelboken samt en baksida med frågor som med fördel kan användas i konfirmandarbetet. 

”Loggboken” som är bearbetad och utökad i 3.0 är skriven av Fredrik Beverhjelm och Rickard Bonnevier och hjälper konfirmanden att bygga en egen relation till bibeltexten. Här finns samtalsfrågor, övningar etc men också tips på musik att lyssna på tillsammans. 

Konfirmandbibeln 3.0 består av Bibel 2000, ”Loggboken” på 48 sidor, kartor, försättsblad till varje bibelbok med information om bibelboken samt frågor att arbeta med. Det finns också gott om plats att skriva i bibeln.

Det är också lätt för både konfirmander och unga ledare att hitta musiken som det refereras till tack vare QR-koder. Dessa säkerställs och uppdateras av Verbum dvs de kan ledas om vid behov. 

Skaparna av Konfirmandbibeln, Fredrik Beverhjelm och Rickard Bonnevier, utsågs till Årets förnyare i Svenska kyrkan 2011, för sitt framgångsrika konfirmandarbete. Idag är Fredrik stiftsadjunkt i Lunds stift och Rickard är biskopens adjunkt i Växjö stift.

Det speciella omslaget på "gummibibeln" - Konfirmandbibeln - är till 100% Pukoagulat på en viskosbärare. Materialet är enligt normen EN 71 vilket är säkerhetskrav för barnleksaker. Det är även REACH klassificerat vilket innebär att alla kemikalier som ingår är testade i avseende på miljö och hälsoaspekter. Formgivning: Mrs M.

Liknande titlar