Bibelkampanj

Få 10 % rabatt och en praktisk bibelguide vid köp av minst 20 exemplar av Konfirmandbibeln 3.0! Passa på nu, gäller t.o.m. 30/9.

KÖP NU
KAMPANJ

Konfirmation och unga ledare

Ta del av Verbums olika konfirmandbiblar, böckerna för ledare, unga ledare och konfirmanden själv. Här finns också de populära Anteckningsbok, konfirmand, Anteckningsbok Frälsarkransen och Anteckningsbok med liten katekes som matchar våra konfirmandbiblar. Konfirmation är ett av kyrkans viktigaste undervisningsuppdrag. Många tonåringar söker sig till kyrkan. De vill vara konfirmander och unga ledare. Konfirmandpassen är därför tillfällen att möta inte bara en årskull utan ofta flera. Hur kan vi ge tonåringar möjligheten att hitta hem i församlingen? Vilka metod- och inspirationsmaterial behöver vi själva? Och vilka böcker om kristen tro kan vi skicka med de unga på deras fortsatta livsresa?

Konfirmandundervisning

Upptäck Verbums kostnadsfria konfirmandpass med filmer, förslag på bibeltexter och samtalsfrågor. Passen går att göra digitalt på distans. Här finns också förslag på utomhusaktiviteter i form av vandringar.

Utbilda konfirmandarbetslaget i risk- och sårbarhetsanalys

Nu är det obligatoriskt för alla församlingar att jobba med risk- och sårbarhetsanalys i konfirmandverksamheten, framförallt inför läger och resor. Känns tröskeln hög? Vi hjälper er att komma igång. Läs mer om utbildningen här.