Pilgrimsliv
provläs
Från 313 kr

Pilgrimsliv

  • 160 sidor
  • Utgiven: 2022
  • ISBN/Art.nr: 52639009
  • 1 ex: 348 kr/st
  • 3 ex: 313 kr/st
Pilgrimsliv vänder sig till den som är intresserad av pilgrimsvandringen som idé. I boken finns bakgrund, tankar och fakta om pilgrimsvandringen. Boken kan också fungera som en handledning för att leda en grupp på vandring. Boken innehåller tre delar: pilgrimens historia och omvärld, en tolkning av pilgrimens själ och teologi och avslutas med det praktiska kring pilgrimsvandringen. 

Handboken vänder sig till den enskilde och grupper som vill ha stöd för att börja eller fortsätta med pilgrimsvandring. I anslutning till de olika kapitlen finns frågeställningar till texten och i slutet av boken ett kapitel som riktar sig till den som vill använda boken i kurssammanhang.

I denna revidering har det bland annat tillkommit två nya kapitel: En pilgrims berättelse – från del till hel och Pilgrimsstaven – till stöd på din livsvandring. De sju nyckelorden är nu dessutom skrivna av sju medskribenter: Ylva Eggehorn, moder Katarina, Anders Arborelius, Martin Lönnebo, Anna Alebo, Peter Halldorf och KG Hammar. 

Recensioner

Peter Streling, BTJ-häftet nr 5, 2022

Helhetsbetyg 4, mycket bra

Hans-Erik Lindström skriver entusiastiskt och lättfattligt om pilgrimsvandringen. Pilgrimsliv bör ha mycket att ge både till den som reflekterar över sitt liv i största
allmänhet och den som vill hitta en tydligare koppling mellan tro och liv.

Liknande titlar

Ord för vandrare
Ny

Ord för vandrare

Hans-Erik Lindström
Tredje upplaga med nya meditationer.
Från 195 kr

Var Dags Bön

Jerker Schmidt, Elisabeth Karlsson, Christofer Rogestedt
Från 179 kr