Att leda möten till effekt
provläs
Från 310 kr

Att leda möten till effekt

  • 104 sidor
  • Utgiven: 2022
  • ISBN/Art.nr: 52638798
  • 1 ex: 335 kr/st
  • 3 ex: 310 kr/st

Ett möte finns inte till för sin egen skull, det är bara formen för att olika grupper ska kunna ta nästa steg i handlingsprocessen, driva frågor och ärenden eller fatta beslut. 

Det här är en bok för dig som vill utvecklas som mötesledare och nå goda effekter både för dig själv och gruppen. För dig som längtar efter att forma en möteskultur präglad av energi, delaktighet, kvalitet, beslutsamhet och glädje. 

Boken kommer att lotsa dig genom olika processer som behöver fungera parallellt för att nå bästa resultat. Här finns konkreta råd och verktyg, men också reflektions- och träningsutmaningar som vill ge dig ökad förståelse av hur du kan tänka för att designa och leda möten på mer effektfulla sätt  

 

 

Recensioner

Malin Larsson, Ordförande för kyrkofullmäktige för Gislaveds pastorat

"Att leda möten till effekt är en bok som ger enkla och konkreta tips till mig som ordförande för att utveckla våra kyrkofullmäktigemöten till bättre resultat. Något jag tar med mig är vikten av planering och betydelsen av reflektion för att våra möten ska utvecklas till möten som ger energi, där vi tillsammans kan diskutera hur vi kan möta vårt pastorats utmaningar för framtiden. Ett kyrkofullmäktige där både nyvalda och mer rutinerade ledamöter känner sig delaktiga och att allas tankar räknas."

Margaretha Ekelund-Svensson, ordförande i kyrkorådet i Barkåkra församling i Ängelholm

"Antingen man är mötesledare inom kyrkan, i det offentliga eller i näringslivet kan man hämta inspiration, stöd och nytänkande i boken. Det är en lättläst bok med kraftfullt innehåll… Den här boken kan många mötesledare hämta stöd och inspiration för att tänka nytt från… Boken rekommenderas till alla mötesledare”

Så får du effektiva möten

Ing-Marie Rundwall berättar

Liknande titlar

Du är vald!

Ing-Marie Rundwall, Erik Sjöberg-Sund, Lars Björksell
Från 160 kr