För dig som kämpar
provläs
Ny
Från 149 kr

För dig som kämpar

  • 80 sidor
  • Utgiven: 2024
  • ISBN/Art.nr: 52639900
  • 1 ex: 179 kr/st
  • 3 ex: 169 kr/st
  • 10 ex: 149 kr/st

Var och en som kämpar känner till ensamheten som det innebär. Just därför kan andras berättelser, andras erfarenheter ge hjälp. 

I den här boken reflekterar författaren Charlotte Frycklund i korta texter kring kämpande människor i vardagen och i Bibeln och var de hittar modet.

Orden kan vara en hjälp när du måste vakna på morgonen och ta dig an en ny dag, när du måste försöka vila under en natt som är full av tankar eller behöver fylla vardagen med kraft. 

För dig som har en kamp att kämpa är en fin bok att ge bort i församlingens diakonala arbete.

Recensioner

Steve Sjöquist, Sjukhusdiakon Capio S:t Görans Sjukhus

"Charlotte Frycklunds tre böcker; För dig som kämpar, För dig som längtar efter tro och För dig som längtar efter hopp är ett trefaldigt konstverk av innerlighet inspirerat av livet själv och att vara kristen."

Caroline Krook, Biskop emerita

"Erfarenheten av att vara präst på nätet ger författaren ett språk som är fullständigt fritt från allt vad predikoton heter. Tror att dessa böcker kan bli en ingång för smygkristna och tröskelmänniskor att våga gå vidare - att inte stanna i vapenhuset utan våga komma in. Men tonen i dessa tre små böcker gör det fullständigt tillåtet att avvaktande stanna där man är just nu."

Liknande titlar

Hela mitt hjärta

Andaktsbok för årets alla dagar. De 24 författarna utgår i varje andakt från ett bibelord.
Från 298 kr